Kūʻai nui ka mea hoʻoheheʻe ea

Kūʻai nui ka mea hoʻoheheʻe ea

Ke ʻimi nei ʻoe i kahi mea hoʻolako i nā mea hoʻoheheʻe ea?E nānā i ke koho ma Air Compressors Direct.Loaʻa iā mākou nā ʻano mea hoʻoheheʻe ea i loaʻa, me ka centrifugal, rotary, a me ka piston compressors.Loaʻa iā mākou ka nui o nā kumukūʻai, no laila hiki iā ʻoe ke loaʻa ka compressor kūpono no kāu mau pono.

He aha ka air compressor a he aha kona hoʻohana?

ʻO ka ea compressor he mea ia e lawe ai i ka ea ma hoʻokahi kaomi a me ka leo a hoʻopuka iā ia ma kahi kiʻekiʻe a me ka leo.He ʻokoʻa nā noi o nā mea hoʻoheheʻe ea, ʻo ia hoʻi: ka hoʻoikaika ʻana i nā mea hana pneumatic, ka hāʻawi ʻana i ka hanu hanu, nā lako uila hoʻoluʻu, a me ka hoʻoulu ʻana i nā kaila.

ʻO nā ʻano ʻokoʻa o ka ea compressors

ʻEkolu ʻano nui o nā mea hoʻoheheʻe ea: ka piston compressor, ka rotary compressor, a me ka centrifugal compressor.

ʻO ka piston compressor ka mea maʻalahi loa o ka ea compressor.Aia ia me kahi piston e neʻe ana i luna a i lalo i loko o ka cylinder, e kaomi ana i ka ea i kona neʻe ʻana.

ʻO ka Rotary screw air compressors ka mea maʻamau o ka hoʻohana ʻana i kēia mau lā.He mea maʻalahi a hilinaʻi lākou, a hiki ke hoʻohana ʻia e hoʻopaʻa i ka ea a i ʻole ke kinoea.ʻO ka puʻupuʻu rotary he ʻelua mau wili helical, a i ʻole rotors, e hoʻohuli a puni kahi kumu waena.Ke kaʻawili ʻana o nā wili, hoʻoneʻe lākou i ka ea a i ʻole ke kinoea ma waena o lākou.

Ke hoʻohana nei ka mea hoʻopili centrifugal i ka impeller e hoʻololi i ka ea paʻa.ʻO ka centrifugal compressor ka mea maʻamau o ka air compressor a hoʻohana ʻia i ka nui o nā noi ʻoihana.

Pehea e koho ai i ka air compressors?

1. ʻO ka nui o ka ea e hiki ai i ka compressor ke hāʻawi

ʻO ka nui o ka ea e hiki ke hoʻolako i ka ea compressor ma muli o ke ʻano o ka compressor.Hiki i ka hapa nui o nā piston compressors ke hāʻawi ma waena o 10 a me 100 cubic kapuaʻi o ka ea i kēlā me kēia minuke, ʻoiai ka hapa nui o nā compressors rotary hiki ke hoʻolako ma waena o 100 a 1,000 cubic kapuaʻi o ka ea i kēlā me kēia minuke.Hiki i nā compressors Centrifugal ke hāʻawi i nā ea hou aʻe,

2. ʻO ke kaomi o ka ea e hiki ai i ka mea hoʻopili ke hana

Hiki i nā ʻano ʻokoʻa o ka ea compressors ke hana i nā nui o ke kaomi.ʻO ka centrifugal compressor ka mea maʻamau o ka air compressor a hoʻohana ʻia i ka nui o nā noi ʻoihana.Hiki iā ia ke hana i nā kaomi a hiki i ka 150 psi.

3. Ka nui a me ke kaumaha o ka compressor

'Oko'a ka nui a me ke kaumaha o ka ea ma muli o ke 'ano o ka compressor.ʻOi aku ka liʻiliʻi a ʻoi aku ka māmā o nā piston compressors ma mua o ka rotary a i ʻole centrifugal compressors.Eia naʻe, hiki ke kaumaha nā compressors centrifugal no ka mea ʻoi aku ka ikaika.

4. ʻO ke kumukūʻai o ka compressor

ʻOi aku ka liʻiliʻi o ka piston compressor ma mua o ka rotary a i ʻole centrifugal compressor.Hiki ke ʻoi aku ka pipiʻi o ka compressor Centrifugal no ka mea ʻoi aku ka ikaika a hāʻawi i ka ea.

Wholesale Air compressor price match guarantee

ʻIke loa, ʻoi aku ka maikaʻi o ke kūʻai ʻana i ka air compressor mai kahi hale hana ma mua o kahi hale kūʻai kūloko.ʻO nā mea hoʻoheheʻe ea ka mea hoʻopuka nui loa mai Kina a maikaʻi loa ko lākou maikaʻi.

Pehea e koho ai i nā mea hoʻolako air compressor?

ʻO nā pōmaikaʻi o ke kūʻai ʻana i ka air compressor mai kahi mea kūʻai aku kūloko:

1. ʻO ka hiki ke ʻike a hoʻopā i ka compressor ma mua o ke kūʻai ʻana

2. ʻO ka hiki ke loaʻa ke kōkua mai ka mea kūʻai aku inā pilikia nā pilikia me ka compressor

3. ʻO ka hiki ke loaʻa ka lawelawe mai ka mea kūʻai aku inā pono ka compressor e hoʻoponopono

ʻO nā pōmaikaʻi o ke kūʻai ʻana i ka air compressor ma ka pūnaewele:

1. ʻoi aku ka nui o nā koho ma mua o nā hale kūʻai kūloko

2. hoʻohiki pāʻani pāʻani kumu kūʻai

3. Ka hiki ke hoʻopilikino i ka ea compressor e kūpono i kou pono

ʻO wai ka Mikvos air compressor?

ʻO Mikov kekahi o nā mea hana compressor air 10 kiʻekiʻe ma Kina.Ua hoʻokumu ʻia ka brand Mikovs ma Kelemānia a he inoa hoʻolālā honua ia o ka Mikovs Group.Aia ia ma Shanghai, ke kapikala kālā nui loa ma Kina.Kākoʻo lākou i nā ʻano compressors he nui, a mālama pū i ka nui o nā mea hoʻopihapiha waiwai ma ka hale kūʻai, ua hala ka hui i ka ISO9001: 2000 hōʻoia ʻōnaehana maikaʻi, a ua hala kāna mau huahana i ka EU CE, gcca, gmpi, China energy efficiency label a me nā palapala hōʻoia e pili ana.Hiki iā ʻoe ke hoʻouna i kāu nīnau ma lalo nei, e hāʻawi ka poʻe loea compressor ea iā ʻoe i ka ʻōlelo aʻoaʻo ʻoihana maikaʻi loa a ʻo nā nīnau leka uila mua 100 e loaʻa iā 10% ka uku, no laila he aha kāu e kali nei?E lawe i kāu mea hoʻoheheʻe ea ponoʻī!

Maikaʻi loa!Kaʻana like iā:

E noʻonoʻo i kāu hoʻonā compressor

Me kā mākou huahana ʻoihana, ʻoi aku ka maikaʻi o ka ikehu a me ka hilinaʻi ʻana i ka ea i hoʻopaʻa ʻia, ka ʻoihana hoʻolaha kūpono a me ka lawelawe waiwai hoʻohui lōʻihi, ua lanakila mākou i ka hilinaʻi a me ka ʻoluʻolu mai ka mea kūʻai aku ma ka honua holoʻokoʻa.

ʻO kā mākou mau hihia
+8615170269881

Waiho i kāu noi